Mystery Workers, een kijkje achter uw schermen

Een positieve klantenbeoordeling is bijna onmogelijk indien de werknemers binnen een organisatie ontevreden en ongemotiveerd zijn. Bepaalde regels en/of werknemers kunnen een negatieve invloed hebben op de werkomgeving. Dit kan leiden tot conflicten tussen, verloop van en/of ziekte bij personeel.

Als er tijdens de inwerkperiode op een effectieve en positieve manier wordt ingewerkt, zal een nieuwe werknemer sneller en gemotiveerder kunnen meedraaien binnen de organisatie.

Binnen bedrijven is daarom een steeds grotere vraag naar een objectief beeld van wat er zich werkelijk op de werkvloer afspeelt. Helaas kunnen of durven werknemers niet altijd te vertellen wat er gaande is op de werkvloer. Hierdoor mist u waardevolle informatie over uw organisatie en werknemers.

De Mystery Shopper is een bekend begrip. Wij bieden Mystery Workers aan. Wij komen op sollicitatiegesprek, worden ingewerkt en draaien een korte periode mee binnen uw organisatie. Natuurlijk zijn wij niet echt een nieuwe werknemer, maar dat is niet bekend bij uw personeel. We observeren en gaan in gesprek met uw werknemers. U ontvangt feedback van ons over wat er zich werkelijk afspeelt op de werkvloer en wat aangepast zou kunnen of moeten worden.

Tarieven

Uurtarief op de werkvloer als Mystery Worker € 65,00 exclusief 21% BTW.
Uurtarief overleg, voorwerk en verslaglegging € 85,00 exclusief 21% BTW.

De Mystery Worker zal ongeveer 4 weken (part-time) op de werkvloer meedraaien. Er wordt van tevoren een inschatting gemaakt voor het aantal benodigde uren. Blijkt er toch meer tijd nodig te zijn dan zal op basis van nacalculatie een nieuwe kostenberekening worden gemaakt.

Werkgebied & reiskosten

Wij zijn gevestigd in Groningen & Veendam, maar bieden onze diensten aan binnen heel Nederland.
Tot een afstand van 50 km zijn reiskosten € 0,19 excl BTW per kilometer.
Bij grotere afstanden zullen er naast reiskosten ook kosten worden berekend voor reistijd en eventuele verblijfskosten.

Modelovereenkomst

Wanneer u met ons samenwerkt, dan is een modelovereenkomst niet nodig. Indien u die toch graag wilt ontvangen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij maken gebruik van de door de Belastingdienst, onder nummer 90515112643-3, beoordeelde overeenkomst.Take a look behind the scenes of your own company! Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Mystery Worker Mystery Shopper Op de werkvloer Observeren In gesprek gaan Wat speelt zich werkelijk afspeelt op de werkvloer Groningen Drenthe Veendam Zuidbroek Wildervank Pekela Stadskanaal Zuidlaren Zuidhorn Annen Gieten Winschoten Hoogezand Assen