Be Organised Diensten

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze particuliere diensten.

 1. Opruimcoach & Professional Organizer
 2. Verhuizen
 3. Woning verkoopklaar maken & bezichtigingen
 4. Safebox maken
 5. Hulp bij het doen van grote aankopen
 6. Inboedel opruimen na overlijden

Klik hier voor onze tarieven en hier voor veelgestelde vragen.

Wist u dat…?

 • Gemiddeld zoekt men zo’n 15 minuten per dag naar spullen die zijn misplaatst.
 • Ruim 20% van het huishoudbudget wordt uitgeven aan boetes over vergeten nota’s en aan dubbele aankopen.
 • Vrouwen dragen 20% van hun kleding in 80% van de tijd.
 • 40% van de spullen in huis worden nooit gebruikt.
 • Koppels hebben heel vaak strijd met elkaar over verloren en misplaatste spullen.

1. Opruimcoach & Professional Organizer

Voelt uw woning rommelig aan? Is het ongeorganiseerd? Zijn de kasten tot de nok vol? Is het moeilijk om de dingen te vinden? Is uw boekhouding ongeorganiseerd? Dan wordt het tijd om daar wat aan te doen.

Wij helpen bij het creƫren van rust en ruimte en gaan samen met u uw bezittingen uitzoeken, opruimen en eventueel wegdoen. Natuurlijk bepaalt u wat weg gaat en hoeveel tijd u nodig heeft, maar het is belangrijk dat u ervoor klaar bent om te gaan opruimen.

We kunnen ook een gezinsplan opstellen om iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden te geven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

2. Verhuizen

Wij kunnen u helpen de stress van een verhuizing weg te nemen. We maken voor u een verhuisplan en begeleiden u bij elke gewenste stap voor een naadloze verhuiservaring. Enkele werkzaamheden die we aanbieden zijn:

 • Inpakken en uitzoeken van bezittingen.
 • Opslaan, wegdoen of verkopen van items die u niet meer gebruikt.
 • Verhuizers regelen en supervisie tijdens de verhuizing.
 • Het regelen van het papierwerk rond de verhuizing. Denk hierbij aan adreswijzigingen, verzekeringen en diensten zoals internet, water en energie.

3. Woning verkoopklaar maken & bezichtigingen

Voordat uw woning in de verkoop gaat, is het belangrijk om deze in de meeste gevallen aan te pakken voor de verkoop. We gaan samen bekijken wat opgeruimd moet worden om elke ruimte tot zijn recht te laten komen. Daarnaast kijken we wat we moeten doen om de woning lichter en groter te laten lijken.

Heeft u gekozen voor een internetmakelaar waarbij u zelf de bezichtigingen moet doen en daar heeft u eigenlijk geen tijd voor of geen zin in? Laat ons de bezichtigingen doen.

U wilt een huis gaan kopen en u wilt een onafhankelijke partij mee tijdens het bekijken van een woning. Schakel ons in. We kijken net even anders naar de woning!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

4. Safebox maken

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u snel bij uw belangrijkste papieren en onvervangbare spullen moet kunnen komen.

Wat zou u nog snel uit uw woning willen halen als er brand is ontstaan? Welke spullen wilt u binnen 5 minuten bij de hand hebben? Huisraad is over het algemeen vervangbaar maar de eerste schoentjes van uw kind of de foto’s van de trouwerij zijn onvervangbaar.

We gaan samen een box maken die in de nieuwe woning op een vaste plaats komt te staan en waar uw belangrijke en onvervangbare items in bewaard worden.

5. Hulp bij grote aankopen

U heeft een nieuwe CV-ketel nodig, uw woning moet worden geschilderd of u wilt een dakkapel laten plaatsen. Dit zijn enkele klussen die veel geld kosten en waar toch wel wat onderzoek naar moet worden gedaan.

Vindt u het moeilijk om te onderhandelen of weet u niet waar u moet zoeken of wie u moet kiezen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar een bedrijf met goede voorwaarden en een prettig prijskaartje.

6. Inboedel opruimen na overlijden

De woning of de spullen van overleden geliefden opruimen zorgt voor een reeks klussen die emotioneel en fysiek overweldigend kunnen zijn. En wat het nog moeilijker maakt, is om te weten waar u moet beginnen. De beslissingen over wat te bewaren, te doneren, te recyclen, weg te gooien of te verkopen kunnen lang duren en deprimerend zijn.

Vooral voor items die van onschatbare waarde waren voor uw geliefde(n), maar niet voor u. Het lijkt een zonde om iemands jarenlange verzameling weg te doen, maar wat is het alternatief?

Het is ook mogelijk dat u zelf niet alles wilt of kunt opruimen en/of leeghalen. U woont ver weg, u heeft het druk, u bent slecht ter been of u weet niet waar u moet beginnen.


Be Organized for Life! Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Groningen Drenthe Veendam Zuidbroek Wildervank Pekela Stadskanaal Zuidlaren Zuidhorn Annen Gieten Winschoten Hoogezand Assen Opruimcoach Opruimcoaching Opruimen Coaching Professional organizer Life-coach Chaosmanager Huishoudcoach Verhuizen Woning verkopen Woningbezichtiging Safebox Reorganiseren Hulp bij grote aankopen Huis Opruimen Na Overlijden