Be Organised – Particuliere Tarieven

• Be Organised diensten: € 49,00 per uur
• Woningbezichtiging: € 69,00 per keer
• Kennismakingsconsult (30 min): gratis en vrijblijvend.
Alle particuliere prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bij de meeste opdrachten wordt van tevoren een inschatting gemaakt van het aantal benodigde uren. Indien blijkt dat de werkzaamheden veel meer tijd in beslag gaan nemen, door bijvoorbeeld meerwerk, onvoorziene omstandigheden en/of gewijzigde informatie, dan zal op basis van nacalculatie een nieuwe kostenberekening worden gedaan.

Werkgebied & reiskosten

Wij zijn gevestigd in Groningen/Veendam en bieden onze diensten aan in de provincies Groningen en Drenthe. Verhuist u vanuit één van deze provincies ergens anders heen, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Reiskosten tot 25 km (enkele reis) zijn bij de prijs inbegrepen. Bij langere reisafstanden maken we vooraf een afspraak over de reiskosten.

Opruim & (re)organisatie pakketten

We bieden ook pakketten aan tegen een vaste prijs. Zijn er achteraf toch meer uren nodig, dan wordt voor deze uren een nieuwe prijsafspraak gemaakt.

PAKKET I

Kennismaking
1 x 3 uur
evaluatie

€ 139,-

Inclusief BTW en reiskosten tot 25 km

PAKKET II

Kennismaking
3 x 3 uur of 2 x 4,5 uur
evaluatie
€ 399,-

Inclusief BTW en reiskosten tot 25 km

PAKKET III

Kennismaking
5 x 3 uur of 3 x 5 uur
evaluatie
€ 629,-

Inclusief BTW en reiskosten tot 25 km

Annulering

Be Organised afspraken kunnen tot 24 uur vóór aanvang, kosteloos (*) worden geannuleerd. Wordt er korter dan 24 uur vóór de afspraak geannuleerd, dan wordt het vooraf bepaalde tarief 100% in rekening gebracht.

Wilt u een bewijs van uw annulering, gebruik dan het contactformulier op deze website om te annuleren. U ontvangt een mail met de annuleringstijd.

Wij begrijpen dat we allemaal mensen zijn met echte levens en dat er noodgevallen kunnen plaatsvinden. Noodsituaties worden daarom van geval tot geval bekeken.

(*) Indien er externe kosten zijn gemaakt en/of wanneer er derden zijn ingeschakeld die niet kunnen worden geannuleerd, dan zijn deze kosten altijd 100% verschuldigd.Be Organized for Life! Wacht niet langer en neem contact met ons op.