Safebox – Belangrijke spullen binnen handbereik

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u snel bij uw belangrijkste papieren en onvervangbare spullen moet en wilt kunnen komen.

We gaan samen een Safebox maken die op een vaste plaats in uw woning komt te staan en waar uw belangrijke spullen in bewaard worden.

Wat zou u nog snel uit uw woning willen halen als er brand is ontstaan? Welke spullen wilt u binnen 5 minuten bij de hand hebben? Huisraad is over het algemeen vervangbaar maar de eerste schoentjes van uw kind of de foto’s van uw trouwerij zijn onvervangbaar.

Een Safebox is niet alleen handig in nood. Ook wanneer u herinneringen wilt ophalen of in een melancholische bui bent, hoeft u niet eerst te zoeken. Pak de Safebox, een kop thee en een koekje en geniet van het sentiment van weleer.


    Budget- & AdministratieCoach – Uw administratie op orde

Veel Nederlanders hebben hun financiƫle administratie niet op orde. Onderzoek heeft uitgewezen dan ongeveer 40% van de gezinnen dit probleem hebben en daardoor vaker betalingsachterstanden hebben en belangrijke papieren niet kunnen vinden of zelfs kwijt zijn. Is dit bij u ook het geval, dan is dit misschien wel het moment om daar iets aan te doen!

Een groot aantal mensen krijgt alleen al bij de gedachte aan hun administratie stress. Waar heb ik die papieren/bonnetjes liggen? Zijn er nog rekeningen die betaald moeten worden? Hoe kan ik rondkomen en al mijn rekeningen betalen? Wat heb ik nodig voor mijn belastingaangifte? Mijn post en papieren stapelen zich steeds hoger op en mijn mailbox is zo vol dat ik er maar niet meer naar kijk! Hoe krijg ik weer overzicht?

Een geordende administratie helpt stress verminderen, zorgt voor overzicht, bespaart u geld en geeft ruimte in uw hoofd.

Krachtbundel kan u helpen weer grip te krijgen op uw administratie. We gaan samen uw papieren doornemen om weer overzicht te krijgen in uw administratie. Daarnaast kunnen wij u helpen om inzicht te krijgen in uw uitgavepatroon. Hoe kunt u beter rondkomen, is er een mogelijkheid tot sparen, zijn er overbodige uitgaven? Krachtbundel leert u een simpele methode aan waarmee u uw administratie snel en makkelijk kunt bijgehouden.
U kunt er daarna ook voor kiezen om ons op regelmatige basis te laten langskomen om uw administratie op orde te houden.

Wilt u ook een overzichtelijke administratie en/of een Safebox?
Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Klik hier voor onze tarieven en hier voor veelgestelde vragen.

Groningen Drenthe Veendam Zuidbroek Wildervank Pekela Stadskanaal Zuidlaren Zuidhorn Annen Gieten Winschoten Hoogezand Assen administratie boekhouding Professional organizer Chaosmanager Safebox Hoarding Herinneringen Reorganiseren belastingaangifte stress mailbox mail